CMC certificiranje

16 listopada , 2020, 09:32

Hrvatska udruga poslovnih savjetnika organizira certifikaciju poslovnih savjetnika kojim stječu naziv i oznaku Certificiranog poslovnog savjetnika (Certified Management Consultant – CMC). Oznaka Certificiranog poslovnog savjetnika (CMC) predstavlja vodeću profesionalnu oznaku za poslovno savjetovanje s različitim pod-specijalnim područjima. Po opsegu i pouzdanosti oznaka Certificiranog poslovnog savjetnika je usporediva sa oznakama ovlaštenih profesionalnih računovođa, profesionalnih inženjera, profesionalnih voditelja projekata. Naziv i oznaka CMC dodjeljuju se sukladno standardu propisanom od strane ICMCI/CMC-Global (The International Council of Management Consulting Institutes). Hrvatska udruga poslovnih savjetnika punopravna je članica ICMCI/CMC Global-a i jedina je u Hrvatskoj ovlaštena vršiti certificiranje za naziv Certificiranog poslovnog savjetnika.

Proces certifikacije sastoji se od tri dijela; edukacije o kompetencijama poslovnih savjetnika, pripremi za završni intervju uz asistenciju mentora te sam završni intervju.

Edukacija o kompetencijama poslovnih savjetnika organizirati će se online i održat će se 28., 29. i 30. listopada 2020. a završni intervju održat će se krajem studenog 2020. u dogovoru sa polaznicima. Više o traženim kompetencijama Certificiranih poslovnih savjetnika potražite na https://hups.hr/usluge-i-aktivnosti/cmc-certifikat

Uvjeti za pristup procesu certifikacije su:

Cijena certifikacije iznosi 6.600,00 kn. Prema članku 90. st. 1. Zakona o porezu na dodanu vrijednost, Hrvatska udruga poslovnih savjetnika nije obveznik poreza na dodanu vrijednost.

Zainteresirane poslovne savjetnike koji žele pristupiti procesu certifikacije za stjecanje naziva Certificirani poslovni savjetnik (CMC) pozivamo da nam se obrate na e-mail email hidden; JavaScript is required ili na mobitel 099/234-9996.