Novi rok za CMC certificiranje

8 travnja , 2021, 12:16

Hrvatska udruga poslovnih savjetnika organizira novi rok za certifikaciju poslovnih savjetnika kojim stječu naziv i oznaku Certificiranog poslovnog savjetnika (Certified Management Consultant – CMC). Oznaka Certificiranog poslovnog savjetnika (CMC) predstavlja vodeću profesionalnu oznaku za poslovno savjetovanje s različitim pod-specijalnim područjima. Hrvatska udruga poslovnih savjetnika punopravna je članica ICMCI/CMC Global-a i jedina je u Hrvatskoj ovlaštena vršiti certificiranje za naziv Certificiranog poslovnog savjetnika.

Proces certifikacije sastoji se od tri dijela; edukacije o kompetencijama poslovnih savjetnika, pripremi za završni intervju uz asistenciju mentora te sam završni intervju.

Edukacija o kompetencijama poslovnih savjetnika organizirati će se online i održat će se 5., 6. i 7. svibnja 2021. u vremenu 14h-17h a završni intervju održat će se početkom lipnja 2021. u dogovoru sa polaznicima. Više o traženim kompetencijama Certificiranih poslovnih savjetnika potražite na https://hups.hr/usluge-i-aktivnosti/cmc-certifikat

Uvjeti za pristup procesu certifikacije su:

Cijena certifikacije iznosi 6.600,00 kn. Prema članku 90. st. 1. Zakona o porezu na dodanu vrijednost, Hrvatska udruga poslovnih savjetnika nije obveznik poreza na dodanu vrijednost.

Zainteresirane poslovne savjetnike koji žele pristupiti procesu certifikacije za stjecanje naziva Certificirani poslovni savjetnik (CMC) pozivamo da nam se obrate na e-mail email hidden; JavaScript is required ili na mobitel 099/234-9996.